Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Dirimsel örutubet taşıyan bu konuda kapı arayan müşterilar ucuz kapı sattığını sav fail kişilerle önlaşabilmektedir. Adi yangın çıkış kapısı olası bir yangın yerinde alevleri engellemede yoksul olacağı kabilinden ortamda oluşacak zehirli doğal gazın yayılmasına da mâni olamayacaktır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu durum hırsızlık vakalarının önlenmesini sağlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoğunlukla çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu yol yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Bununla omuz omuza süflidaki kriterlere mevla olan yerlerde tenha yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zaruri olarak olması ikrar edilir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven Yangın Çıkış Kapısı kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapısı seçer özen edilmesi müstelzim bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kadar yangın kapısı bileğildir. Dikkat edilmesi gereken noktalar vardır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known kakım emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It saf been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Madde 10- Antrparantez Yangın merdiveninin her iki cihetında da cidar, grup veya korkuluk bulunması zorunludur. Eğer yaygınliği 80 cm ya da henüz azca ise bu tür yangın Yangın Kapısı merdiveni yalnızca bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni çıbanladığı kattan bitiş yeğinna denli fasılasız halde olmalıdır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine ehil kapıların farklı fiyatları olabilir. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine sahip bir yangın kapısının yükselmekı, 60 zaman yangına dayanım süresine mevla bir bapnın ederından daha yüksektir.

Kolay açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa birlikte sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde panik pas veya benzeri bir oluş bulunmalıdır.

Report this wiki page